Hoi Peter,
Gisteren 08-11 gaan vissen met een restantje diepvriesgarnalen.Wederom op mijn vaste stekjes aan het Beerkanaal en Calandkanaal.Jij had vorige keer een kookverslag gemaakt van een zeebaars en ik wilde ook een receptje van mij laten zien.Om half 9 s’avonds stond ik aan het Beerkanaal en direkt de eerste worp een klein baarsje van een Cm of 30.
Jammer te klein,terug ermee.Na een half uurtje een wegschietende dobber en deze voelt goed.Jammer genoeg schiet hij na een paar klappen op de hengel los.Hierna nog een uurtje op het Beerkanaal gestaan maar geen aanbeet meer gezien. Aangekomen bij het Calandkanaal net voor het opkomende water nog een leuk zeebaarsje voor de pan gevangen.
09-11 vanavond avonddienst dus we eten tussen de middag warm.De gisteren gevangen zeebaars was al schoon en van schubben ontdaan,dus eerst vinnen en staart wegknippen en doormidden snijden zodat hij in de ovenschaal past.
De volgende ingredienten heb ik gebruikt: Dille,bieslook,peper,zout,witte wijn,ui, tomaat , olijfolie en sap van een halve citroen.
Baars wat sneetjes geven en inwrijven met zout en peper.Buikholte opvullen met zout en peper,tomaat,dille,bieslook en ui .De ovenschaal vullen met een bodempje olijfolie,glas witte wijn, half glas water, citoensap stukjes tomaat en ui, peper en zout.
Baars erbij en een 20 minuten met alufolie in de oven en daarna nog 15 minuten zonder folie op 190 Gr.
Lekker soppen met ciabatta of stokbrood uit de schaal.
Iedereen de groeten en eet smakelijk, Maup.
P.S. Dat fotoverslag van gisteren was wel de beste ooit.
Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina
Peter(Fishguppy) > november 10, 2011
Maup, hartstikke leuk en lekker smakelijk zo te zien!
Zie die kleine genieten van de vis of fotograaf, dat is me niet duidelijk.
Groetjes peter
Leo > november 10, 2011
@Maup:
Ik dacht ik laat ‘m zwemmen….et jij ‘m op!
Peter(Fishguppy) > november 10, 2011
Paul, wat een fantastisch logo weer!
Helemaal top, die witte jas staat hem perfect!
Groetjes peter
Paul > november 11, 2011
Dank Peter, een mooi verslag verdiend een mooi logo he 🙂
Gr.
Paul
Maup > november 11, 2011
Hoi Paul,
Hoe krijg je het voor elkaar.
Geweldig,bedankt.
Maup
Johan > november 14, 2011
Deze bewaar ik zeer zeker, lijkt me heerlijk
dank je wel