Hoi Peter,
Gisterenavond weer richting het strand getrokken, zelfde stek als 2 weken geleden, met de bedoeling een mooi maaltje bij elkaar te vissen.
Voor het mooie eigenlijk te laat begonnen, een half uurtje voor laag water, en ook stonden er al redelijk wat vissers. Besloten om een stuk naar links te gaan staan en dat bleek uiteindelijk geen verkeerde keuze.
Waar we vorige keer met opkomend water het diepere water al snel niet meer konden bereiken, en het uit was met de vangsten, bleek dat nu wel mogelijk. Dit keer dus niet moeten stoppen ivm het tij, maar doordat het aas op was. Werkelijk vanaf de eerste tot de laatste worp vis en ik heb dan ook geen enkele draai zonder vis gehad.
Alleen maar wijting, welke inmiddels over het algemeen al een beetje groter waren dan de vorige keer. Toen kon alles nog terug, nu konden er nog 9 mee naar huis voor de pan.
Zometeen even klaar gaan maken om ze vanavond tot kibbelingen om te toveren 🙂 Weinig foto’s dit keer, en ook slechte kwaliteit helaas… Maar ja, geen tijd gehad om foto’s te maken…
Wel om met het zweet op de rug aan het vissen te zijn.
Met vriendelijke groet,
Zeevisshop Wouter Kuystermans
Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina
jack > oktober 29, 2016
hoi Wouter dan heb toch een perfecte avond gehad en de kibbeling is zeker al op ha nou het water nog een paar graatjes minder . gr .jack
Nico > oktober 29, 2016
Hallo Wouter. Dat is beter dan niks te doen toch en een lekker maaltje vis gevangen. Een leuk verslag met foto’s gemaakt er van.
Nico > oktober 29, 2016
Hallo Wouter. Dat is beter dan niks te doen toch en een lekker maaltje vis gevangen. Een leuk verslag met foto’s gemaakt er van.
Henry > oktober 31, 2016
Hey Wouter,
Heerlijk gevist, bij mij en mijn maatje Jack is het lange tijd geleden dat we moesten stoppen omdat ons aas op was. Dat je fotoreportage aan de magere kant was is te begrijpen, we gaan tenslotte om te vissen en niet om fotookes te knippen. Wij vissen meestal van de vaste kant, voordeel je hoeft niet met het water op en af maar elke draai vis naar de oppervlakte is natuurlijk wel een overweging waard. Eet smakelijk.
Groetjes, Henry