Home Zeevissen in Denemarken en buitenland Kantvissen op Langeland, Keldsnor Fyr

Kantvissen op Langeland, Keldsnor Fyr

Advertenties

Beste visvrienden, hier het filmpje van het kantvissen op Langeland in de vakantie van mijn vrouw en mezelf.

Mooi om te zien, met de nieuwe stijl van inwerpen, dat de hengel naar voren stopt en de onderlijn met lood nog achterop komt, omdat ik met zo’n lange lijn werp!

Geniet ervan!

Groetjes Peter

Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina

7 reacties

  1. Nico > augustus 3, 2018

    Antwoord

    Hoi Peter. Alle eerst een prachtige video gemaakt van je vis sessie en Heeft Marian niet mee gevist soms. En nog een fijne vakantie samen toegewenst daar en veel vis plezier aan de waterkant.

    Groetjes Nico

  2. hugo vermeere > augustus 3, 2018

    Antwoord

    Hello Peter,bedankt voor deze prachtige video en geniet nog maar van jullie vakantie.

    groetjes hugo

  3. ger > augustus 3, 2018

    Antwoord

    Hoe jij t voor elkaar krijgt om mij elke keer te boeien met je berichten.vind ik super

  4. Peter(Fishguppy) > augustus 4, 2018

    Antwoord

    Dank je visvrienden!
    Bijzonder mooi compliment Ger!

    groetjes Peter

  5. Jack jozen. > augustus 8, 2018

    Antwoord

    Hoi Pedro hoe kan ik mijn beste vrind overslaan,je hebt er weer een prachtige film van gemaakt doet me weer denken aan Nyborg toen je ver de gul haalde in de oude haven en ik de afstaand niet haalde,maar wat is Denemarken toch een prachtig visland dan is het hier in Holland toch maar behelpen.veel groetjes je vrind Jakie.

  6. Matthias > augustus 14, 2018

    Antwoord

    Bot is best goed te eten als je ze fileert, even een papje maken van bloem, water en wat viskruiden en dan frieturen. Dan heb je gewoon mooie lekkerbekjes, of als je ze in blokjes snijdt kibbeling.

  7. Peter(Fishguppy) > augustus 14, 2018

    Antwoord

    Hey Matthias, heb ze vroeger maar genoeg gegeten, toen ving ik ook niets anders dan bot, maar na mijn 27 jaar, 30 jaar geleden, heb ik eigenlijk schar en tong ontdekt en die vang ik ook genoeg, dus vandaar, dat ik de bot laat zwemmen, omdat het in mijn ogen de minste is en anders zou ik toch geen plaats in mijn vriezer hebben.
    Wat jij zegt, doe ik al jaren, maar dan met visbakmeel en schar!

    Groetjes Peter

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *