hoi lezers en lezeressen van deze geweldige vis site,
hier weer een verslagje van jack en henry over onze visdag ,om 8uur vertrokken en toch weer ons aas zagers en pieren gestoken in bruinisse .Om 13uur waren we op onze visstek er stond een flinke schrale wind we hebben gevist van half twee tot 9uur je moest goed je best doen om een visje te vangen.
Maar uiteindelijk hadden we samen 25 maatse botten en 3 maatse tongen het overgebleven aas hebben we aan een paar collega vissers gegeven die waren er blij mee.
de foto die van de filetjes die zijn van de bot die zijn heel lekker als vis met kerrie indish,en zo hadden we toch weer een leuk visdagje
gr jack en henry
Blijf op de hoogte en like ook onze facebook pagina
Peter(Fishguppy) > november 12, 2014
Hoi Henry en Jack, niks mis mee met een heerlijke bot, als je die lekker vind!
Ik lust ze ook wel, maar omdat ik genoeg andere vis vang, is hij een beetje vergeten bij mij, daarom ga ik zo nu en dan eens naar Denemarken en dan eet ik ze wel, lekker vers uit het water de pan in!
Groetjes Peter
jack > november 13, 2014
hoi iedereen hier nog een aanvulling van mijn verslag
Botfile met pittige kerriesaus
1 ui
1 el zonnebloem olie
1 rood pepertje in ringetjes
1 el verse gemberwortel
1 pakje room culinair
halve citroen
1 el kerriepoeder
zout en peper
1 pond Botfile
1 el bieslook
bak ui ringen in hete olie bruin Neem uit de wok bak het pepertje ende gemberwortel schenk de room en het citroensap erbij en voeg het kerriepoeder erbij en peper en zout naar smaak en breng alles aan de kook leg de vis ingewreven met peper en zout in de saus en in 8 minuten gaar garneer met bieslook Lekker met rijst en peultjes en worteltjes en je zult proeven hoe lekker Botfile is
gr. jack
zeehondentemmer > november 13, 2014
Hallo Jack . Wat een leuk recept die jij op de site heeft geplaatst mooi Man en eet smakelijk ook alvast.
Groetjes Nico.
Luc > november 13, 2014
Hoi Henry en Jack,
Lekker dagje vissen met toch wat visvangst en nog 3 tongen is zeker niet mis.
Dat receptje ga ik ook eens uitproberen hoor.
Steenbolkfilet in currysaus zou naar verluid ook overheerlijk zijn.
Groeten,
Luc